Összes oldalmegjelenítés

2024. január 29., hétfő

Viganó Érsek Újévi Levele

 

2024 január 18, csütörtök

Viganó Érsek Újévi Levele

Szerző: Carlo Maria Viganò

Kedves Dr. Frost, kedves Barátaim! Engedjék meg, hogy ennek az új évnek az elején jókívánságaimat fejezzem ki mindannyiótoknak.

Vigano

"NE FELEDJÜK, HOGY HA GLOBALISTA ELLENSÉGÜNK IGÉNYBE VESZI A POKOLI SZELLEMEK SEGÍTSÉGÉT, AKKOR A MI OLDALUNKON VAN A SEREGEK URA, ISTENE - DOMINUS DEUS SABAOTH - ÉS AZ ANGYALOK ÉS SZENTEK ÖSSZES SEREGE, AKIK VÉGTELENÜL HATALMASABBAK"

Hálás vagyok a lehetőségért, hogy megoszthatok Önnel néhány gondolatot a jelenlegi helyzettel kapcsolatban. Az elmúlt négy évben a világ elnéptelenítését célzó bűnözői terv végrehajtásának lehettünk tanúi, amelyet egy hamis világjárvány létrehozásával és egy hamis vakcina bevetésével valósítottak meg, amelyről ma már tudjuk, hogy a tömegpusztító biológiai fegyver. Azzal a céllal hozták létre hogy lerombolja a teljes lakosság immunrendszerét, sterilitást és halálos betegségek kialakulását okozzon. Sok barátunk és ismerősünk meghalt vagy súlyosan megsérült ennek a kísérleti génszérumnak a káros hatásai miatt. Sokan túl későn fedezték fel, hogy egy központilag irányított, központilag megírt forgatókönyvre épült globális terv áldozatai lettek.

Ami még ennél is súlyosabb, hogy a tömeges kiirtás neomalthusiánus projektjét, amelyhez hozzáadódik az az akarat, hogy mindannyiunkat grafén-oxid nanoszerkezeteken keresztül irányítsanak, már egy ideje bejelentették nekünk az Egészségügyi Világszervezet és a Világgazdasági Fórum azon tagjai, akik ezt kitalálták és végrehajtották. 

Az összes nyugati állam vezetői, Bill Gates és Klaus Schwab túszai, cinkosai lettek ennek a bűnténynek, magatartásukkal bizonyítva rosszindulatukat és előre megfontolt szándékukat: meghamisítják az állítólagos fertőzésekre vonatkozó adatokat, olyan statisztikákat hamisítanak, amelyek a haláleseteket és káros hatásokat a COVID-19-nek tulajdonítják, de nem a génszérumnak, megtiltják a hatékony kezeléseket, olyan káros protokollokat írnak elő, amelyeknek nincs tudományos alapja, betiltják a boncolásokat, és megakadályozzák vagy meghiúsítják az egészségügyi hatóságoknak szóló pontos jelentéseket.

Ebben a támadásban, amelyre még nem volt példa az emberi faj történetében, az összes nemzeti és nemzetközi intézmény, a teljes orvosi szakma és a média cinkosságának lehettünk tanúi. Társadalmi mérnöki műveletet hajtottak végre a konszenzus manipulálására terror, fenyegetés, zsarolás és a polgárok legszentebb alapvető jogainak megsértése révén. Az igazságszolgáltatás hallgatott, a fegyveres erők félrenéztek, a tanárok és papok pedig buzgón együttműködtek.

Jól ismerjük ennek az Isten és az emberiség elleni bűntett elkövetőit. Természetesen a multinacionális gyógyszeripari vállalatok aránytalanul nagy hasznot húztak a tömeges oltásokból, és most arra készülnek, hogy még több dollármilliárdot halmozzanak fel a szérumaik által okozott turbó-rák elleni kezelések eladásából. Azok, akik a vakcinával házalnak, abból húztak hasznot, hogy ezeket a mérgeket terhes nőknek, gyerekeknek és időseknek adták be. A multik finanszírozták az önjelölt szakértőket, fizetve őket, hogy hamis hatékonyságot és biztonságosságot propagáljanak a mainstream médiában. A multinacionális cégek jól kerestek, ráadásul a lezárások miatt átvették a kisvállalkozások, éttermek és helyi boltok helyét. Az energiaszolgáltatók hasznot húztak és most is remekül keresnek, mert a rendszer által okozott válságnak köszönhetően hatalmas nyereségre tettek szert, miközben az áram- és gázárak áremelésre és bezárásra kényszerítik a vállalkozásokat. Azok, akik kihasználták a korlátozásokat, hogy otthonról dolgozzanak, azok, akik olyan maszkokat árultak, amelyek nem csak haszontalanok, de valójában károsak is voltak, azok, akik plexiüveg elválasztókat és kézfertőtlenítőket biztosítottak, és azok, akik a nyilvános helyeken a lázmérést irányították, szintén kivették a részüket a profitból. Sokan közülük, akik tökéletesen értették, mi történik, inkább hallgattak, hogy ne szalasszák el a lehetőséget, hogy pénzt keressenek a többiek életén és egészségén.

De nem csak a pénz az indítéka ennek a bűncselekménynek. A sokakat motiváló meggazdagodási vágy mögött a felforgató davosi elit hatalomvágya áll, amelynek célja az Új Világrend megteremtése. A pszichopandémia főpróbája volt annak a támadásnak, amelyet most a gazdaság, a társadalmi szerkezet, sőt az emberiség élete ellen intéznek. A tizenöt perces városok, a digitális személyazonosság, az elektronikus pénz, a mezőgazdaság és az állattenyésztés elpusztítása mind ugyanazt a célt szolgálják, amelyet az Agenda 2030 és a Rockefeller Alapítvány "Nagy Újraindítás" projektje is megfogalmaz. Az ukrajnai és palesztinai háborúknak is ugyanaz a célja: a nemzetközi rend destabilizálása, állandó válságok létrehozása és olyan konfliktusok szítása, amelyek elszegényítik az egyes nemzeteket és táplálják a globalista leviatánt. Gáza hatalmas olajmezői csábító célpontok azok számára, akik ki akarják sajátítani azokat, hogy zsarolás alatt tartsák Európát és az Egyesült Államokat, különösen akkor, amikor ugyanezek az emberek a hamis klímavészhelyzet nevében őrült energiapolitikát vezetnek be.

Ma már a bűncselekmények elkövetőinek neve és arca is van. Kormányzati és intézményi bűntársaik, akik hazaárulást és nagyon súlyos bűncselekményeket követtek el, mindannyian a Világgazdasági Fórumtól származnak, és a "Fiatal globális vezetők a holnapért" nevű programjának hallgatói voltak. Mások, mint például Soros György, olyan emberbaráti alapítványok révén támogatják őket, amelyek világszerte társadalmi viszályokat, polgárháborúkat és színes forradalmakat szítanak.

Ezt a globális államcsínyt el kell ítélni, a felelősöket pedig bíróság elé kell állítani és egy nemzetközi bíróságnak el kell ítélnie. De mindenekelőtt mindannyiunknak meg kell értenünk, hogy ezt az emberiség elleni totális háborút nem csak a gazdagság és a hatalom utáni vágy motiválja, hanem elsősorban vallási indíték - teológiai ok. Ez az ok a Sátán gyűlölete: gyűlölet Isten iránt, gyűlölet Isten teremtménye iránt, és gyűlölet az ember iránt, aki Isten képére és hasonlatosságára teremtetett. Bill Gates, Klaus Schwab, Soros György és a kormányokban általuk zsarolt szolgák százai mind gyűlölik Istent. Gyűlölik az életet, amelyet csak Isten adhat. Gyűlölik a szeretetet, amely csak Istentől származik. Gyűlölik a békét, amely csak ott uralkodhat, ahol Krisztus uralkodik. Ahogy Tucker Carlson néhány napja mondta, olyan emberekkel állunk szemben, akik a Sátánt és a pokol démonait szolgálják, ahogyan a normális emberek Istent imádják és szolgálják.

Ez tehát egy olyan harc, amelyben a test és a lélek, az anyag és a szellem halálos támadás tárgyává válik az emberek és a szellemi erők részéről. De ne feledjük, hogy ha ellenségünk igénybe veszi a pokoli szellemek segítségét, akkor a mi oldalunkon áll a seregek felsorakoztatott Úristen - Dominus Deus Sabaoth - és az angyalok és szentek összes serege, akik végtelenül hatalmasabbak. Isten mindenható: ezt soha ne feledjük. És Ő az Atya: Nem hagyja el gyermekeit a megpróbáltatások idején.

Ezért arra buzdítalak benneteket, kedves barátaim, hogy vívjátok meg ezt a csatát azokkal a lelki fegyverekkel, amelyeket Isten bocsát rendelkezésetekre: imádsággal, az Úrba vetett bizalommal és annak tudatában, hogy ezt az ellenséget nem ott lehet legyőzni, ahol a legszervezettebb és legfélelmetesebb, hanem úgy, hogy ott csapunk le rá, ahol gyenge. Ez a gyengeség a romlottságából ered, abból, hogy alávetette magát a gonosznak, azokból a szörnyű bűnökből, amelyeket Isten kis gyermekei ellen követett el és követ el még mindig. Mert mondom nektek, hogy azok a férfiak és nők, akik ebben a négy évben behódoltak és elszenvedték a bezárásokat, a jogaik megsértését, a munkától való megfosztást és a társadalmi szegregációt, nem hajlandók eltűrni azokat a bűnöket, amelyeket ez az átkozott perverz és pedofil hálózat követ el a gyermekek ellen. 

Ezért hozzátok napvilágra és bátran ítéljétek el a politikusok, bankárok, színészek, újságírók, prelátusok és híres emberek bűnpártolásának és bűntetteinek hálózatát, akiket vérszerződésük egyesít, és az általuk kikelt hazugságok és csalások egész vára összeomlik, magával rántva az egész globalista tervet, a woke ideológiát, a gender-elméletet, a hamis klímavészhelyzetet, az egészségügyi csalást és a digitális valutát. Simul stabunt, simul cadent, mondja a latin mondás: ahogyan együtt állnak, úgy fognak együtt összeomlani.

Maradjatok tehát erősek Krisztus zászlaja alatt és Isten seregében, aki mindenható, és aki a kereszten már megnyerte a háborút, amely most lép a végső szakaszába. Gyűljetek az Úr köré, hívjátok segítségül az Ő Szent Nevét, és Ő lendületet fog adni a harcotokhoz. Emlékezzetek Szent Pál szavaira: "Mindent megtehetek az által, aki engem megerősít" (Fil 4,13).

Forrás: Lifesitenews.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése